شهمیرزاد, سمنان
اوپرت سدی برای ابرها
- زمان لازم 8 ساعت
- درجه سختی متوسط
- هزینه رایگان
اوپرت سدی برای ابرها
بین استان سمنان و مازندران را منطقه ای بکر و کوهستانی تشکیل می دهد که دره اوپرت نامیده می شود. این مرز، واژهای است که آدمی را به یاد جدایی دو خطه و منطقه میاندازد و اولین چیزی که از آن تصور میکنید، خطی مستقیم است که روی زمین کشیده شده است اما این در همچون دیورای مسیر حرکت ابرها را سد می کند. به همین خاطر هم هست که به آن دیوار اوپرت نیز می گویند.
آدرس محتوا
دسته بندی
گالری تصاویر
اماکن نزدیک
آب و هوا
امکانات
- اقامتگاه بومگردی
- کمپینگ
- سافاری
ویژگی ها
- آرامش طبیعت
- دشت نوردی
- کوه نوردی سبک
- شگفت انگیز
- آفرود
- پیاده روی
محدودیت ها
- عدم وجود اقامتگاه
- عدم وجود رستوران
- عدم وجود مرکز رسیدگی به خدمات گردشگری
توضیحات
بین استان سمنان و مازندران منطقهای با طبیعتی بکر و خیره کننده انتظارتان را میکشد. دیواری از کوه که مسیر حرکت ابرها را سد میکند و به آن دیوار اوپرت گفته میشود. منطقهایی ییلاقی برای مردم محلی که دامهای خود را به چرا ببرند. خانههای روستایی، دشتهای زیبا ،کوههای پوشیده شده از علف، چمشههای جوشان با آب گوارا که در این منطقه به چشم می خورد از زیبایی های اوپرت میباشد. این منطقه را به طور یقین میتوان مرز بین جنگل و کویر دانست. به دلیل ارتفاع زیاد، ابرهای بارانزا بیشتر در شمال دامنه متوقف میشوند و سمت شمالی دیواره همیشه پوشیده شده از گیاهان تازه بوده ولی سمت جنوبی به دلیل بارش کمتر بیشتر به سمت زردی میرود.
مرز بین جنگل و کویر. به دلیل ارتفاع زیاد ابرهای باران زا بیشتر در شمال دامنه متوقف می شود و سمت شمالی دیواره همیشه پوشیده شده از گیاهان تازه ولی سمت جنوبی به دلیل بارش کمتر بیشتر به سمت زردی می رود. مسیرهای دسترسی به این منطقه از دوسمت امکان پذیر می باشد مسیر اول از جاده سمنان از سمنان به سمت شهمیرزاد بروید از آنجا به سمت فولاد محله حرکت کنید در مسیر به یک دو راهی می رسید که سمت چپ می رود و روستاهای ورگو ، پرور ، کلیم ، کاورد ، فیسک ، تلاجیم ، ملاده ، سرخده و بعد دره اوپرت تا مسیر تا سرخده حدود چهار ساعت می باشد. اما مسیر دوم از شهمیرزاد به سمت روستای چاشم و از آنجا به سمت هیکو ، ملاده ، سرخده بروید. ناگفته نماند که این مسیر جزو مسیرهای آسان و قابل دسترس برای همگان نمی باشد.
این منطقه به لحاظ رشد و نمو گیاهان مختلف به قطب پرورش گونههای بینظیر گیاهان دارویی تبدیل شده است؛ به گونهای که میتوان گیاهانی چون اورشمک، گوگ په، سیروک، زیره، اوک چو، قعلب، کولک، زولنگ، پاروک، مازش کو، الزی و اوجی را به وفور در این منطقه یافت که هر کدام خاصیت درمانی خاصی دارند.
بهترین زمان سفر به اوپرت
بهار و تابستان بهترین زمان سفر به این منطقه است؛ چرا که هم هوا به خصوص در شبها خنک و مطبوع است و هم طبیعت سرسبزی را میتوانید ببینید. اما پاییز زمان بسیار مناسبی برای عکاسی در این منطقه است؛ چرا که برگ درختان به رنگهای زرد و نارنجی و قرمز درمیآید و میتوانید با طبیعتی رنگارنگ روبهرو شوید.
شما می توانید به وسیله پرتال گردشگری بروبه این منطقه را مکان نمایی کنید، همچنین امکانات مورد نیاز خود را به راحتی در اطراف جستجو کنید و همچنین تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید . با اطلاع رسانی شما کمک به صنعت گردشگری و همچنین شناخت زیبای ناب و بی همتای سرزمین زیبای ایران به هم وطنان خود می نمایید .